Hvordan man kan opretholde briller linse?

- Sep 29, 2018-


Opmærksomme på høje temperaturer og lav temperatur

 

Ud over passende daglig vedligeholdelse af briller er det også vigtigt at behandle brillerne korrekt. Dette synes at være meget indlysende, men her igen vi understrege: Læg aldrig skue linsen forsiden nedad. I stedet, fold glas ned, så objektiver ikke røre den hårde overflade direkte. For at undgå besværet med briller på udkig overalt, anbefales det at udvikle vanen med at sætte glas på samme sted. Så du kan finde dem let. Det er værd at nævne, at sæder, stole og sofaer er helt uegnede til briller. Fordi jeg tilfældigvis sad på glassene.

 

Hvis du ikke vil bære briller i lang tid, er for eksempel om natten, det bedst at sætte glas i en egnet brilleetui. Dette råd er især for folk, der har en hund. Du vil finde, at din firbenede ven kan lide at bide rammer og endda linser. Resultatet vil ikke kun være irriterende for dig; det vil også være farligt for din hund.

 

En anden ekstern betingelse, at briller og brilleglas ikke kan lide på alle er høje temperaturer. Så uanset om det er sommer eller vinter, aldrig sætte dine briller i solen. Undgå især markedsføring briller på instrumentbrættet i bilen. Radiatoren er heller ikke godt for briller. Hvis du gå i saunaen, er det bedst ikke at bære briller. Årets koldere måneder kan også forårsage skader på briller, så det er bedst ikke at forlade brillerne i bilen hele natten i vinter.

 


Mikrofiberklud briller

 

Til daglig vedligeholdelse af briller, skal du bruge kun briller klud lavet af microfiber. Denne type af monokel klud kan fås fra en professionel optisk butik. Støv og snavs kan holde på kluden. Denne proces kaldes Renseri og fjerner snavs og støv partikler og kan gøres til enhver tid, selv om vejen. Hvis det oftalmologiske objektivet er mere beskidt, bør det første skridt være at rense den oftalmologiske linse i varmt vand. En enkelt vask kan effektivisere renseprocessen. Men vær forsigtig: Brug ikke fedtet sæbe. Fedtet indskud kan forblive på den oftalmologiske linse, forårsager irriterende oliepletter. Linse rengøring spray fra øjet pleje fagfolk er også meget effektiv. Efter rengøring med en spray, kan linsen tørres tør med et par briller.


glasses cleaning cloth.jpg

 


Tøjet er ikke lig med briller klud

 

Kontaktlinser med T-shirts, trøjer og andre tekstiler vil ikke producere nogen gode resultater. Derfor, selv den nemmeste og mest bekvemme valg, aftørring briller med tøj er aldrig en god idé. Risikoen for ridser på den oftalmologiske linse er for høj. Som et resultat, kan ikke ridser fjernes fra linsen. Skader på linsen vil derfor være permanent.

 

Fra tid til anden kan du gå til en professionel optisk butik til at rense dine briller, som er meget hjælpsom. Professionelle optiske butikker har specialiseret udstyr, der kan bruges til grundigt og forsigtigt rengøre glassene. Den vigtigste af disse er den ultralydsrenser. Under denne proces, er glassene placeret i en særlig beholder. Ultrasoniske vibrationer kan bruges til at rengøre glassene meget effektivt inden for et par minutter. Denne proces ikke kun renser linsen, men også renser rammen. Der er allerede enheder til brug i hjemmet. Hvis du ønsker at købe, er det bedst at gå til en professionel butik at lytte til ekspert råd. Dette skyldes, at glassene kan kun være optimalt renset når kører ved meget høje vibrationer frekvenser.