Hvordan bedømmer kvaliteten af acetatbriller?

- Nov 10, 2018-


Hvis du vil have et par unge og stilfulde briller, så kan acetatbrillerne være det første valg. Acetatglas i almindelige menneskers øjne er "plastik", selvfølgelig er acetatet i sand forstand meget forskelligt fra almindelige plastprodukter.

Acetatbriller er ikke populære, har god glans, smuk stil, ingen allergier og så videre. De er populære. Det kan siges, at acetatglasrammer og titaniumrammer er blevet de vigtigste i high-end glasrammer.

Men dagens acetatglasrammemarked kan beskrives som "blandet med fisk og drage", billig eller for dyr.

Så i dag taler vi om, hvordan man skelner kvaliteten af acetatglas.

For at vælge gode acetatbriller skal du starte med materialet i acetatrammen, der er lavet af højteknologiske plasthukommelsesacetater. De fleste af de nuværende acetatkomponenter er acetatfibre, og nogle få high-end rammer er propionsyrefibre. Acetatet af acetatfibre er opdelt i sprøjtestøbtype og presseslibningstype, og sprøjtestøbtypen dannes ved vanding af en form, men de fleste af dem er i øjeblikket presset og polerede acetatglas.

Generelt er materialerne i Frankrig og Italien bedre, og Japan er også godt. Mange mellemstore og højaktive acetatglas er taget fra disse højkvalitetsacetat, så kvaliteten er mere pålidelig. Gode forarbejdningsmaterialer gør ikke blot rammerne behagelige, men også gør dem mere individuelle og kan være en unik funktion.

Diskriminerende acetatglas rammer fra processen

(1) Forbindelsesproces: kombination af acetat af forskellige farver og forskellige materialer

(2) Graveringsproces: I den oprindelige farve og stil af brættet bruges en computergravemaskine til at grave forskellige mønstre på acetatets ben;

(3) Indlægsproces, som sætter forskellige mønstre på acetatets ben, sømløs, beskadiger ikke den glatte overflade af acetatet og integreres problemfrit. Det undertrykker ikke kun det traditionelle klæbrig diamantmønster, men giver også nye ideer til diamantpyntene. Nyt perspektiv

(4) Malingsproces: Operatøren anvender malepennen til templerne for at gøre malingen jævnt fast på acetatglasets ben

(5) Korrosionsproces: Anvendelse af et kemisk middel til at ændre farven på benet af acetatglaset, såsom en lys farve til en mørk farve. Selvfølgelig ser vi på de lavaktive acetatrammer. Vi vil opdage, at deres processer er forholdsvis enkle og generelt ikke bruger mere sofistikerede teknikker som sammensætning og indstilling. Mellem- og højkvalitetsacetatrammerne bruger ofte en række teknikker til at skabe ekstraordinær farve og match.