Hvordan skelnes kvaliteten af solbriller? Hvordan skelnes der mellem gode og dårlige solbriller?

- Sep 03, 2019-unit price $6.8


At vurdere fordele og ulemper ved solbriller kan undersøges ud fra både kvalitet og æstetik. Æstetik har personlige faktorer, og kvaliteten har visse standarder. Kvaliteten af solbriller henviser hovedsageligt til linsens kvalitet. Den nuværende standard i verden er den amerikanske Food and Medical Hygiene Inspection Service (F · D · A) standard.


1. I henhold til F · D · A-standarden skal objektivet filtrere mere end 90% af det ultraviolette lys i sollyset, samtidig med at det beskytter lysoverførslen. Objektivet skal være mærket “UV-100PROTCT10N”. Når 100% af UV-filteret fjernes, skal det fastgøres. Etiketten "UV-400PROTCT10N", så det er vigtigt at se på UV-mærket på linsen.


2, kan objektivet ikke have "graden" af optiske linser. Generelt, hvis diopteren overstiger 15%, vil den føles svimmel, når den bæres.


3. Objektivet skal have en høj styrke og bestå anslagstesten. Generelt er plastikpladernes styrke (propionsyre eller celluloseacetat), harpiksplader og glasplader så lille som muligt.


Hvordan man skelner kvaliteten på solbrilleobjektiver


1, linsens materiale


Glaslinse: slidstærkt, men relativt set vejer det mere end andre materialer, det er også let at bryde.


Polymerharpiksobjektiv: Denne linsekomponent er lettere end glaslinser, slagfast, ikke let at bryde, men hårdheden er lav, så den er let at fluff og det er let at have ridser.


2 linsens brydningsindeks


Jo højere brydningsindeks, jo tyndere er linsen og jo højere er prisen. Såsom linsens optiske egenskaber: solbriller er flade spejle, kan ikke have diopter og bør ikke have optiske defekter, der påvirker synet.


Den enkle identifikationsmetode er at placere solbrillerne foran øjnene, observere de fjerne mål gennem linsen, såsom vinduesrammer eller dørkarmer, og derefter bevæge brillerne op og ned, målet må ikke have sving- og bølgedeformation.


3, linsens farve


Solbriller er mørke og lyse, og der bør ikke være nogen farveforvrængning. Valget af linsens farvedybde skal bestemmes i henhold til placeringen af den ønskede aktivitet. Forskellige farver og forskellige lejligheder skal bruges til at vælge forskellige farver. Linsens farve påvirker skyggeeffekten. Mørke solbriller er nødvendige for, at solbriller effektivt kan blokere sommerens blænding, men hvis du kører eller kører, skal du ikke vælge linser, der er for mørke. Når solbriller bruges til daglig kørsel, skal de også have evnen til at genkende forskellige farvesignallys.Tai Zhou Feirong Glasses Co., Ltd.
718A Room Xintai Plaza Block E Pioneer Park, No.168 South Square Road, Jiaojiang District, Taizhou, Zhejiang, Kina
浙江省 台 州市 椒江 区 广场 南路 168 号 鑫泰 广场 E 座 创业 园 718A
Telefon: +86 13736296266 | Tlf / fax: +86 (576) 8588 8203
E-mail: odmdesign@qq.com
www.sunglassoem.com