Hvordan man vælger solbriller, der ikke skade dine øjne?

- Dec 12, 2018-


Ifølge rapporter er en af de vigtigste funktioner af solbriller til at bortfiltrere UV-stråler. Så længe de UV-behandlet solbriller, UV-indeks kan nå 96%-98%, hvilket betyder, at selv lys-farvede solbriller efter UV-behandlet, vil det også opnå den samme virkning, anti-ultraviolet som mørk linse solbriller. Derfor, funktionen UV beskyttelse solbriller ikke har meget at gøre med dens farvedybde. Tværtimod, hvis du bære mørk linse solbriller i lang tid, det vil være vanskeligt at se objektet i dine øjne og det vil være let at træthed.

 

Derudover i tilstand af mørkekammer i lang tid, vil eleven blive udvidet. Hvis de mørke linse solbriller er slidte, kvaliteten af linsen er ikke særlig god, og eleven vil absorbere mere ultraviolette stråler efter at blive udvidet, således at skader på øjne vil være større, og grå stær kan være fremkaldt, sygdommen gør ondt i øjnene. For at lære at vælge solbriller, der ikke skade dine øjne, være opmærksom på følgende punkter:

1. er valg af farve, det bedre at vælge gul linse, der filtrerer det blå lys bedre eller den grå, som har ringe effekt på farve og lysstyrke.

2. det er UV-beskyttelse, fordi ikke alle solbriller kan filtrere UV-stråler.

3. Vælg brune, grå eller grøn linse solbriller, og derefter se, om det har UV-beskyttelse.