Hvordan vælger man briller?

- Aug 28, 2019-


Sports sunglasses


1 i henhold til ansigtstypen


Ved valget af formen på ridebrillerne har hver person også sine egne fordele, forskellige ansigtsstyper har forskellige krav til forskellige former for rammer. Husk princippet om komplementaritet - rundt ansigt med firkantet, firkantet ansigt med ellips.


- Firkantet ansigt: Store luftfartøjsbriller kan bruges til at ændre den fremtrædende hakelinie;


- Rundt ansigt: egnet til rammen er lidt tykkere, linsefarven er koldere, farven er mørkere og den visuelle virkning af at krympe ansigtet.


- Lang ansigt: Skal vælge en flad rund eller buet linse, en smal andel, giver visuelt en følelse af koordination.


- Melon ansigt: Velegnet til alle slags solbriller, vælg at få dig til at føle dig fuld af hjerte.


- Lille ansigtstype er velegnet til at bære tynde eller rammeløse briller, og valg af en lys linse vil have en uventet effekt.


2, iført komfort


Valget af cykelbriller skal først overveje komfort. Dette hænger sammen med glassets tekstur, størrelse og vægt. De behagelige briller kan dække øjnene mere omfattende og forhindre, at eksternt lys forstyrrer synslinien. Professionelle cykelbriller bruger normalt skridsikre materialer i næseunderlagene for at sikre stabilitet under anstrengende træning. Derudover vil de fleste af rittbriller-designet i de senere år tilføje ekstra ventilationsåbninger for at reducere linseforstøvning og øge komforten under brug.


3, linse farve


Valget af ridebriller kræver overvejelse af linsens evne til at filtrere og beskytte mod skadeligt lys, mens forskellige linser absorberer og filtrerer forskellige lyseffekter. Derfor, når du vælger at bære briller, skal du også overveje dit sædvanlige ridemiljø og træffe forskellige valg for forskellige miljøer.


- Sorte linser er velegnede til stærkt lys, såsom brug ved middagstid, hvilket kan være effektivt til UV-beskyttelse, blænding og skadeligt lys.


- Lilla linser reducerer mængden af synligt lys i øjet uden at påvirke synets klarhed.


- Blå linser er velegnede til brug i tåget vejr eller i dårligt vejr.


- Den rød-orange linse er den bedste overordnede og kan gøre det omgivende terræn ekstraordinært klart.


- Gule linser er velegnede til brug i svagt oplyste forhold og om natten, hvilket øger kontrasten ved at øge kontrasten.


- Farveløse linser er ideelle til tåget eller gråt vejr, og er mere brugt til at blokere vind og regn, hvilket reducerer risikoen for konjunktivitis i øjnene.


-Rodiumbelagt reflekterende linse er vigtig for ridning i høj højde. Det bruges i områder med stærkt lys og stærke ultraviolette stråler i sne eller plateau.


- Det farveskiftende objektiv skifter automatisk farve i henhold til den omgivende farvetemperatur, så den passer til brugen af forskellige miljøer.


4, linsemateriale


Materialet i ridebrillerne skal være fleksibelt, modstandsdygtigt over for tryk og stød, så hvis du falder under cykling, vil du ikke skade dine øjne på grund af ødelagte briller. Generelt har harpiksbelagte linser god elasticitet og styrke, er lette i tekstur og er meget behagelige at have på. Glaslinser er absolut forbudt ved fremstilling af cykelbriller.


Cykelbriller skal også have en god anti-ultraviolet effekt, for at spille en meget god beskyttelse, skal linsen være i stand til at filtrere noget omstridt lys, der er skadeligt for øjnene. Se på kvaliteten af objektivet kan ryste det foran øjnene, hvis objektet og objektivet bevæger sig sammen, betyder det, at spejlet ikke er fladt, ikke et godt objektiv.


5, rammedesign


Valg af ramme kræver blødhed, elasticitet og slagfasthed, og ansigtet kan beskyttes sikkert mod skader under træning. Finéringen af rammen gør det muligt for øjet at passe tæt på rammens kant, hvilket forhindrer, at den stærke vind irriterer øjet under hurtig bevægelse.


Tai Zhou Feirong Glasses Co., Ltd.
718A Room Xintai Plaza Block E Pioneer Park, No.168 South Square Road, Jiaojiang District, Taizhou, Zhejiang, Kina
浙江省 台 州市 椒江 区 广场 南路 168 号 鑫泰 广场 E 座 创业 园 718A
Telefon: +86 13736296266 | Tlf / fax: +86 (576) 8588 8203
E-mail: odmdesign@qq.com
www.sunglassoem.com