Sådan vælger du klippet på solbriller?

- Sep 21, 2018-


Første, om klippet på solbriller har en polariserende effekt.

 

Effekten af polariseret lys kan hjælpe os med at skelne mellem reflekterede lys og objekter under stærkt lys, uanset om det er til fiskeri, skiløb eller kørsel. Under normale omstændigheder klip på solbriller vil have denne funktion, men den regelmæssige mærke vil have et polariseret prøvebillede og den fisk og vand overflademønster præsenteres for forbrugeren, så du kan prøve klip på solbriller, hvis du kan se fiskene , det viser, at dens polariserende virkning er god.


polarized sunglasses.jpg

 

For det andet er der en UV funktion?

Når forbrugerne køber klip på solbriller, skal de bekræfte, om produktet har anti-UV funktion; Hvis der er kun filtrering funktion og gør ikke har anti-UV funktion, det kan ikke blokere for ultraviolet stråling og skader på øjnene kan ikke undgås.

 

For det tredje, kontrollere opførelsen af klippet på solbriller.

Hvis det ikke er en almindelig brand, vil det generelt bruge en jernholdige enhed, som vil gøre linsen let at ridse og endda forårsage øjenskader. Tværtimod, hvis vi vælger en store brand, sin kvalitet vil være garanteret, når objektivet er i kontakt med det, det vil undgå fænomenet med silicagel adskillelse.


Måske vil du være interesseret i FLYMOONClip-on Flip op solbriller.


clip on sunglasses.jpg