Hvordan man vælger et par gode diamant skæring briller?

- Nov 20, 2018-


Briller ramme

 

Først og fremmest må vi overveje materialet af rammen. I øjeblikket kan ramme diamond-cut briller betegnes som forskellige, med ren titanium og guld, som bugner. Materiale af rammen bestemmer direkte fysiske egenskaber og pris af rammen. For det andet, plating af rammen, som plating materiale, forkromning metoder, osv., direkte påvirker levetiden for rammen og indvirkningen på huden. Vi anbefaler at du bedste lytte til råd fra en professionel optiker baseret på frisuren temperament og vælge de rammer, der passer dig.

 

Linsen form

 

I udvælgelse af formen af linsen, bør det blive matchet ifølge figuren af bæreren. Runde ansigter kræver briller med skarpere kanter. Såsom oliven-formet, rektangulære form har den bedste modifikation effekt på linjen runde, som kan gøre en runde ansigt til at se slank; lang i ansigtet er høj pande, kæben er relativt solidt, Hagen er lang, og den relevante ene er slidt. Briller kan gøre ansigtet til at se bredere og kortere. Det anbefales derfor, at lange-faced mennesker kan bære runde og firkantede figurer; for melon frø er det bedst at vælge en elliptisk form med en skarpere linje; firkantet form ansigt er rund eller elliptiske. Omridset af del er blødere.

 

Trimning proces

 

Trimning proces skal være alsidig og kravene til produktionen af diamant trimning briller er meget krævende. Den vigtigste ting om trimning er at afspejle oplysningerne, den perfekte ufuldkommenhed detaljeret behandling, nøglen til succes eller fiasko af trimning produkter og værdien af produkterne.

 

Alt i alt, passer diamond-cut briller til du er bedst for dig. For at være egnet til dig selv, skal du bruge dine egne briller efter dine egne ønsker. Være din egen designer er en manifestation af tilpasning.