Sådan care briller?

- Aug 28, 2018-


1. en hånd fjernelse vil ødelægge balancen af rammen og forårsage deformation. Det anbefales, at du holder templer i begge hænder og bære dem i parallel langs siderne af kinderne.

2. Når du bære det, fold du normalt den venstre tempel først, der er ikke let at forårsage rammen til at blive deforme.

3. Det anbefales at skylle glassene med vand og brug et stykke køkkenrulle til at absorbere vand, og derefter bruge en speciel briller klud til at gnide, skal du holde siden af rammen på siden af vinduesvisker spejl , Aftør forsigtigt objektivet for at undgå at beskadige rammen eller linse forårsaget af overdreven kraft.

china glasses factory.jpg


4. når der ikke bærer briller, skal du bruge briller klud viklet ind i briller sagen. Hvis det placeres midlertidigt, vil skal du sætte den konvekse overflade af glassene op, ellers det være let at bære linsen. På samme tid, briller bør undgå kontakt med ætsende artikler såsom insekticider, toilet produkter, kosmetik, hår gels, medicin, osv., undgå langsigtede direkte sollys og høje temperaturer (over 60 ° C), ellers kan det medføre forværring af linsen og ramme, forringelse, misfarvning, osv.

5. regelmæssig til den professionelle butik for plast justering, frame deformation medfører en byrde på næse og ører, objektivet er også let at løse.


china eyeglasses suppliers.jpg


6. Brug ikke briller under intens træning for at undgå linse brud forårsaget af stærk indvirkning, forårsager øjne og ansigt skader; Brug ikke slidt linser til at forhindre lys tab forårsaget af lysspredning; Se ikke direkte på solen eller stærk blænding at undgå øjne ondt.