Sådan køber du solbriller

- Jun 26, 2018-

Forskellige grupper af mennesker, ifølge forskellige præferencer og forskellige anvendelser til at vælge solbriller, men det mest grundlæggende er at kunne beskytte brugerens sikkerhed og syn uden at beskadige de grundlæggende principper. Solbrillerens grundlæggende funktion er at reducere intensiteten af lysstimulering, synlig tilsyneladende deformation, anti-ultraviolette stråler, den sande anerkendelse af farven og den nøjagtige identifikation af trafiksignaler. Hvis ovennævnte funktion er defekt, kan lys ikke spille solbriller, tungt vil producere svimmelhed, øjne, såsom svulst i svulsten, bevidst tilpasser sig ikke symptomerne, og nogle gange vil de ikke reagere, farve illusion og gå som symptomer på ulighed og forårsage trafikulykker. Derfor kan valget af solbriller ikke kun fokusere på stilen og ignorere dens egenkvalitet.

Polaroid-polaroid-polariserede linser af høj kvalitet, polariserede linser kan beskytte folks øjne mod refleksion af lysskader, kan forbedre den visuelle kontrast udenfor, især når man kører, kan polariserede linser svække blændingen af stærkt lys, diverse lys. Sommeren er solbrillerens verden, mode, skønhed, stråling. Disse funktioner gør folk mere til at bære solbriller, men eksperter påpegede, at solbriller bør være mere forsigtige, ikke kun fokusere på designet, men ignorere kvaliteten af de solbriller selv.

Brug venligst ikke følgende fire slags ukvalificerede solbriller:

1, Anti-ultraviolet funktion af sol spejl. Gode solbriller polariserede linser kan blokere mere end 99% ultraviolette stråler. Brug UV-resistente solbriller, øjnene som i et mørkestue, på dette tidspunkt bliver eleverne større, de resterende ultraviolette stråler bliver injiceret i øjet, så øjnene er skadede.

2, perspektivet af de ukvalificerede solbriller. Efter at have slidt, genererer trafiksignalidentifikationsbarrierer, meget let at forårsage trafikulykker.

3. Solbriller uden kategori mærke. Solbriller er generelt opdelt i 3 kategorier, der bruges til skygge solbriller, lette spejle til dekoration og specielle briller til snedblindhed eller vandtæt flystråling. 4, for at bekæmpe udførelsen af kravene i solbrillerne. Linserne er let brudte, når de udsættes for eksterne stød, hvilket kan forårsage dødelig skade på det menneskelige øje.