Sådan køber du solbriller

- Jun 26, 2018-

1 Ramme-Solbriller Rammen er nok mode, smuk nok, ofte er de første til at overveje, når de køber. Et par fashionable og udsøgte solbriller, ikke kun være elskede, men også mere smigrende til forbrugere i alle aldre. Men må ikke være noget prangende moderamme at forvirre, for rammen skal personligt bære noget, se om det er behageligt, det er det mest kritiske. Nogle af de smukke rammer er ikke brugt, ofte slid er ikke så behageligt, langsigtet slid vil fremstå to øjne sur, svimmelhed kvalme følelse. Og nogle "plain-looking" rammer er ofte det mest egnede til langsigtet slid.

2 linser - ifølge det østrigske supermarked i solspejlet forstår Tatsu at valg af solbriller, vi skal være mere opmærksomme på, om solbriller er linser af høj kvalitet. Selvfølgelig er den mest effektive og nemme at betjene forskellen i lyspærestrålingen med det blotte øje at observere om der er damp, bobler og linser på en række resterende fejl, defekter og så videre.

Dette er ikke let at opdage, når det bæres, men det er at afgøre om det er en højkvalitets solbriller vigtige parametre, dette punkt gør solbriller solbriller linser stadig ret gode.

3 Erfaring-Dette er meget vigtigt, ofte shopkeepers lader kunderne i glashandlen forsøge at prøve, men det vil dække en masse "faktisk kamp" i de konstaterede mangler. En lille del af forslaget i køb af solbriller, ikke kun at bære i butikken, og observere farve, objekt visuel sans er god, men også at gå udendørs, i solen stærk eksponering for at observere effekten eller ej. Denne form for faktisk kamp, der er mindre end begrænsningen af forsøget, vil ofte have en bedre effekt. Det er også et vigtigt grundlag for at teste kvaliteten af solbriller.

4 Farve-nu er solbrillerens farvefarve ofte mere, undtagen cool, personlighed og andre faktorer, generelt blå, grøn, grå og andre solbriller, ofte på objektobservationen, er ikke også, der vil fremstå som et større farvefænomen. Derfor ønsker du ikke at finde iført solbriller og ikke bære solbriller synes at dømme, hvis to ting pinligt fænomen, kan du overveje ovenstående flere farver.