Hvordan køber man nærsynthets sportsbriller?

- Nov 08, 2019-Cycling sunglasses


Hvordan vælger folk med nærsynthed sportsbriller?


Først kontaktlinser + almindelige sportsbriller


Dette er den løsning, som de fleste mennesker vil vælge. Fordi det er enkelt, er valg af brilleform bred, og en billig skat kan købes til snesevis af yuan, og det er også en række forskellige farveobjektiver, der kan udskiftes, og tusinder af udenlandske avancerede mærker er også A parti, se helt på din egen økonomiske styrke. Svagheden ved denne løsning er imidlertid, at den kun er egnet til løb, vandring, cykling osv. På kort afstand, fordi kontaktlinser bærer lang tid, og det vil medføre en række farer.


Inkluderet: 1. Langtids lufttæthed forårsager øjeæblehypoxi, kan normalt ikke metaboliseres, og modstanden reduceres; 2. Det er let at forårsage visuel træthed og endda forårsage tørt øje-syndrom, der forårsager kløende øjne, fremmedlegeme, flere øjenlåg, tørhed, øjenforbrænding Og genstanden er sløret; 3. De forskellige stoffer, der udskilles af brillerne, aflejres på overfladen af linsen, hvilket kan forårsage patogene bakterier, forårsage hornhindeadem, hornhinde-neovaskularisering og allergiske reaktioner osv. 4. Vil bære hornhinden, hvilket kan forårsage alvorlig skade på hornhindeepitel eller perforering. Konsekvenser, der forårsager irreversibelt synstab; 5. Langsigtet tilknytning til øjeæblet, lammelse af nerveenderne, hvilket fører til hornhindefølelse, mange mennesker med ulcerøs keratitis er stadig ikke klar over; 6. Sand eller sved i brillerne under træning Den slags sure mennesker, der kun oplevede det, vil forstå. Derfor kan vi for øjenes sundhed og for øjnene være mere komfortable, når vi træner, eller at bære kontaktlinser så lidt som muligt.


For det andet den indre ramme nærsynsramme af sportsbriller


Fordelen ved dette program er, at prisklassen også er meget bred. En skat kan finde mange valg, helt ned til 100 yuan. High-end-mærkerne har også nogle stilarter, der kan matches med den inderste ramme i den indre ramme. Når du har købt rammen, kan du i den nærliggende optiske butik forberede nærsynslinser, som kan vælges i henhold til kontaktlinsens eller den indre rammes behov.


For det tredje anti-vindobjektivet fra nærsynets sportsbriller


Princippet er meget simpelt, svarende til det første par nærsynsbriller, og derefter installeres det ydre lag med en klapbar, vindtæt linse, ligesom solbrilleclips, som vi normalt ser på nærsynsbriller, men dette er en sportsudgave.