Hvor meget ved du om solbriller?

- Feb 22, 2019-


Når sommeren kommer, er solbriller blevet et moderigtigt element for folk at jage fra dusinvis af yuan, hundreder af dollars til tusinder af dollars eller endda tusinder af yuan af forskellige typer solbriller. Det er nødvendigt at have et par solbriller om sommeren, men hvis du vælger et par ringere og uklassificerede solbriller, kan du ikke kun modstå de ultraviolette stråler, men også forstørre eleverne og få øjenlinsen til at absorbere flere ultraviolette stråler . Øjesygdomme såsom grå stær, så solbriller er ikke et valgfrit tilbehør. Så hvad skal borgerne være opmærksomme på, når de køber solbriller?


Mange mennesker ved, at stærke ultraviolette stråler kan forårsage solskoldning, men mange mennesker ved ikke, at deres øjne vil blive "solbrændt." Som den ekstremt delikate del af den menneskelige krop solbrændes øjnene let af ultraviolette stråler. Solen har en kumulativ effekt. Over tid er det bundet til at være skadeligt for øjnene. Det kaldes "kronisk lysskade" i medicinen.


Solbrillernes vigtigste funktion er at blokere skaderne af ultraviolette stråler på øjnene, ikke kun for at forbedre den visuelle effekt. Dette kræver, at solbrilleres transmission til ultraviolet lys i solen er så lav som muligt, dvs. jo højere reflektans og absorptionshastighed, jo bedre.