Sunde øjne? Vælg lys linsen solbriller

- Sep 30, 2018-


En ekspert i oftalmologi sagde, at i klinikken, hun ofte stødt på patienter, der bar solbriller og var bange for lys. De fleste af dem valgte røde, grønne og grønne solbriller, som er i strid med de lyse farver som medicin. I virkeligheden, brune, lys grøn, etc. er de farver, der gavner øjnene.

 

Iført alt for mørke briller vil gøre øjnene i mørkekammer miljø. Eleverne vil automatisk udvide i de mørke omgivelser. Den langsigtede udvidelse af eleverne kan forårsage glaukom og andre sygdomme. Ringere solbriller vil også medføre flere ultraviolette stråler at trænge ind i øjnene, som kan forårsage sollys. Seksuel keratitis, cornea endotel skader, øjeæblet makulært misfarvning og andre sygdomme; mørkere briller gør øjets evne til at skelne farver, let at vises farve forvirring, hvilket resulterer i trafikulykker.

 

Når du køber solbriller, skal du være opmærksom på linsen, tag, farve og UV-indeks af produktet. Hver regelmæssig kvalificeret produkt har et certifikat af kvalitetskontrol, og fabrikanten bør være forpligtet til at vise relevante bevis på købstidspunktet. Tag på solbriller er produktets "identity card", der viser oprindelsen af glassene, og skjuler også en masse nyttige oplysninger, såsom om de briller, du køber er solbriller eller lys-farvede spejle, harpiks linser eller andre materialer... Dette bør ikke ignoreres.

 

For at beskytte mod UV-stråler, er det bedst at købe solbriller, virkelig nedtonede, såsom lys grå, lys grøn, og blå-grå, fordi disse relativt bløde farver ikke ændrer farve, når du ser på naturen. For solbriller er UV-indeks et vigtigt kriterium for filtrering UV-lys. De fleste solbriller har et UV-indeks mellem 96 og 98% i øjeblikket, og mørke linser er bedre end lys linser.