Blænding og drivende solbriller

- Sep 11, 2018-


Blænding refererer til den visuelle tilstand i det synsfelt, der forårsager visuelle ubehag og reducerer synligheden af objektet på grund af ekstreme lysstyrke kontrast; en lys følelse i synsfeltet, der kan tilpasses af det menneskelige øje kan forårsage afsky, ubehag eller endog tab af synlighed. Blænding er en af de vigtige årsager til visuel træthed.

 

Den mest typiske er, at når du kører, direkte sollys eller et stærkt lys fra den arkitektoniske glasvæg pludselig afspejler en blænding i dit synsfelt. De fleste mennesker vil hæve deres hænder ubevidst til at blokere for lyset, ikke at nævne, hvor farligt det er, selv om det er spærret. Der vil stadig være "sorte pletter" foran dig, som vil forstyrre de næste par minutter af syne. Ifølge relevante statistikker udgjorde ulykker forårsaget af visuelle illusioner i trafikulykker 36,8%.


driving sunglasses.jpg

 

Ikke kun bør drivere bære solbriller, der blokerer for blænding, fodgængere, ryttere, joggere og så videre.


cycling sunglasses.jpg


FLYMOONTrendy kørsel solbrillerer absolut et godt valg. Ikke blot har de fashionable stil men også har den humaniseret Design. Passer din øre hud og hoved perfekt. Og gør det mere behageligt når du iført vores solbriller.


china Trendy Driving Sunglasses suppliers.jpg