Ofte stillede spørgsmål i briller

- Dec 07, 2018-


1. Hvorfor er rammepriserne store forskelle?

Prisforskel i værdiorientering: materiale, håndværk, stil, oprindelse, markedspris, markedsmængde.

2. Skal jeg have briller i mere end 100 grader?

Med henblik på at beskytte øjnene bør du bære briller. Du behøver ikke bære briller, når du ser noget tæt på, men du skal bære dem, når du ser langt ud. Ellers er det let at blinke, når du ser langt ud, hvilket får øjeakslen til at forlænge og myopi-graden bliver dybere. Desuden forårsager hyppigt gnidning af øjnene rynker og påvirker udseendet.

3. Hvad er fordelene ved linser af høj kvalitet?

Selvfølgelig har kineserne et berømt ordsprog "en penny og en andel", hvilket betyder "du får hvad du betaler for". Gode linser er forskellige i filmlagets funktion, brugen af emnerne, præcisionen af slibningen, hårdheden og brydningsindekset vil være anderledes. Gode linser er for de ovennævnte punkter. Så prisen er anderledes.

4. Er fremstillingsprocessen med briller kompliceret?

Faktisk er materialet i brillerne selv ikke dyrt, det dyre er dets procesbelægning, stil, mærke. Der er mere end 250 processer til fremstilling af et par briller, fordi det bæres på ansigtet, der påvirker menneskets image, jo jo større efterspørgsel efter mennesker, jo mere investering er naturligvis dets mærke, kultur.

5. Hvordan rengøres brillerne?

Det er bedst at bruge en ultralydsrens til at rengøre i den optiske butik. Det rengøres med vand og neutralt rengøringsmiddel. Det kan vaskes direkte med vand derhjemme. Når der er olieflaske, tilsæt noget vaskemiddel, skyll det derefter med vand. Brug et papirhåndklæde uden dander for at absorbere vand.

6. Hvorfor er film-coated resin lins mere beskidt?

Fordi det filmbelagte objektiv har høj definition, som pletter på spejlet er lette at se, ligesom glaset på vinduet er meget rent, hvis der er en plet på vinduet, kan det ses med et overblik. Ellers er det ikke let at se.

7. Vil du ridse linsen med et papirhåndklæde?

Det er ikke papirhåndklædet, der ridser linsen, men sandet, der klæber til linsens overflade, så gnider linsen med et papirpapir i sig selv ikke ridse linsen.