Ofte stillede spørgsmål om iført kontaktlinser

- Oct 31, 2019-


promo sunglasses


Nu vælger folk at have kontaktlinser til mode og skønhed. Så hvad skal vi være opmærksomme på under bæreprocessen?


Kontaktlinser, også kendt som Orthokeratology, bæres på hornhinden for at korrigere synet eller beskytte øjnene! Mennesker med mange højder vil vælge at bære usynlige, nogle gange for at tage billeder, og nogle føler, at rammeglassene er tunge.


Først og fremmest kan du gå til den almindelige optiske butik for at tjekke, se, hvilken slags kontaktlinse eller -størrelse der passer til din bue. Generelt er den anbefalede størrelse på førstegangsgruppen ikke særlig stor.


Før du køber for første gang, skal du være opmærksom på, om dine øjne har tørre øjne, kløende øjne og betændte øjne. Nogle patienter med tørt øje-syndrom, eller patienter med øjensygdomme som trachom eller endda rhinitis, anbefaler vi ikke at købe, men nogle er ikke regelmæssige. Optiske butikker vil også blive solgt i en sådan mængde.


Mennesker, der har haft synskorrektioner, bør ikke bæres i 1 år. PS: Hvis du ikke er opmærksom på personlig hygiejne, anbefales det ikke at bære den i dette tilfælde.


For første gang anbefaler vi at bære 4 timer på den første dag, 6 timer på den anden dag og 8 timer på den tredje dag. Derefter kan tiden stabiliseres i 8 timer.


Når vi køber kontaktlinser, er vi nødt til at vaske hænderne, inden vi bærer dem, og desinficere kontaktlinser (selvom du ikke bruger kontaktlinser regelmæssigt, skal du ændre plejeløsningen regelmæssigt), skal du sørge for at placere lipidproteinaflejring på linsen og den beskidte Kolonierne kan bæres, hvis de rengøres.


At skelne mellem for og bag! ! ! At bære det modsatte er ikke kun ondt i øjnene, men også vanskeligt at acceptere, klemme linsen, se på kantdelen, glat som en skål er fronten, vende som en skål, den modsatte side er den modsatte side


Usynlig plejeopløsning hældes i den usynlige kasse og opbevares i 2 punkter. Hver gang du lægger kontaktlinsen i, skal du sørge for, at den synker ned i bunden af kassen. Ellers flyder det op, og objektivet bliver ridset, når låget åbnes næste dag. Hvis objektivet er ridset, skal du aldrig bruge det! ! !