Fire solbriller må ikke bæres

- Jun 26, 2018-

1, Anti-ultraviolet funktion af sol spejl. Gode solbriller, kan blokere mere end 99% ultraviolette stråler, og logoet har UV400-objektiver 100% (99,99%) for at blokere ultraviolette stråler. Brug UV-resistente solbriller, øjnene som i et mørkestue, på dette tidspunkt bliver eleverne større, de resterende ultraviolette stråler bliver injiceret i øjet, så øjnene er skadede. Du vil hellere gå til en butik eller købe den i en profileret butik eller et flagskibsbutik.

Små stall på må ikke købe, selvom solbrillerne også kan blokere ultraviolette stråler, men linsearbejdet er ikke på plads, det er ukvalificeret, må ikke på grund af billig at købe det, dårligere øjne vil medføre forskellige grader af skader på øjet .

2, transmissionen end de ukvalificerede solbriller. Efter at have iført denne slags solbriller, vil der frembringes trafikidentifikationshindring, der ekstremt nemt forårsager trafikulykken. Alle solbriller, herunder professionelle drivbriller, bevægelsesbriller, fiskebriller ...

(med undtagelse af nærsynthed og læsebriller). Enkel identifikationsmetode kan placeres foran solen gennem linsen for at observere fjerne mål, såsom vinduesrammer eller dørkarme, og bevæg derefter brillerne op og ned, linsesynet inden for målet bør ikke svinge og bølgeformet deformation.

3. Solbriller uden kategori mærke. Solbriller er generelt opdelt i 3 kategorier, det vil sige skygge spejl til skygge, lette spejle til dekoration og specielle spejle til snedblindhed eller vandtæt flystråling. Hvis der ikke findes nogen produktkategori identifikation, kan forbrugerne ikke korrekt identificere brugen af solbriller ved køb, påvirker brugen af effekten.

4, for at bekæmpe udførelsen af kravene i solbrillerne. Linserne er let brudte, når de udsættes for eksterne stød, hvilket kan forårsage dødelig skade på det menneskelige øje. Ramme materiale er også meget vigtigt, har generelt plade, aluminium-magnesium legering, ren titanium. Forskellige behov for solens krav er ikke det samme, der er specifikt brugt som bevægelse af det polariserende bevægelsesspejl, polariserende kørselsspejl, polariserede fiskebriller mv. I købet kan du bede om en klar solbriller professionel brug.