Moderigtigt farve objektiv

- Dec 12, 2018-


Briller, der er en del af det personlige billede, har trængt ind i modelivets område. De farvede linser viser os deres nye og charmerende charme i individuelle farver, som er eftertragtede af alle. De farverige linser med rige farver er lavet af harpiks, og deres farver kan groft opdeles i to kategorier:

1. Lysegrå, brun osv., Disse farver har ringe effekt på scenens farve efter at have slidt, kan se scenens naturlige vision, især egnet til føreren at bære;

2. Lilla, grøn, gul, lyserød osv., Disse farver vil gøre bærerens øjne skinnende, især egnet til unge, der forfølger individualitet.

Farvelinser skal være smukke og komplementere hinanden alt efter ansigtets, hudfarvenes og rammens farve. Hvis dyb myopi, bedre ikke vælge farverige linse. Fordi graden er dyb, bliver tykkelsen af linsen dybere, farverne på linsen bliver mørkere, hvilket vil have en vis indflydelse på synet. På samme tid, hvis de farverige linse solbriller er slidt indendørs, vil det let forårsage farveforvrængning på grund af forandringen af indendørs lys. Derfor anbefales det at tilberede to par briller indendørs og udendørs for at sikre gode visuelle effekter når som helst og hvor som helst.

På den måde har du i henhold til forskellige behov forskellige valg, du har et par fine briller, der passer dig, og den behagelige slidoplevelse er en god forståelse for brillerne.


sunglasses cateye w2036