Kender du virkelig sådan vælger du de briller, der passer til dig?

- Aug 24, 2018-


Når du vælger briller, bør vi overveje følgende aspekter.


1. er det virkelig UV-beskyttende? Solbriller med UV-beskyttelse er generelt tydeligt markeret, såsom "100% UV absorption", "UV400", "UV", "UV-beskyttelse", osv. Label "100% UV absorption" betyder, at objektivet har 100% absorption af ultraviolet lys; label "UV400" indikerer, at linsen kan blokere ultraviolet lys med en bølgelængde under 400 nm; mærket "UV" og "UV-beskyttelse" betyder, at objektivet kan kun blokere bølgelængde nedenfor 380 nm. UV; Generelt, når det gælder UV beskyttelse, "100% UV absorption" > "UV400" > "UV" "UV-beskyttelse".


UV400 sunglasses.jpg

 

2. graden af linsen. Sørg for at graden af linsen matcher din egen dioptri. Hvis du ikke har nærsynethed eller har slidt kontaktlinser, skal du solbriller være 0 grader. Hvis du har dioptri krav, er det anbefales at bruge medicinsk optometry efter montering ifølge din egen uddannelse. Graden er ikke egnet, og det er sandsynligt at forårsage ubehag som visuel træthed og svimmelhed.


china sunglasses supplier.jpg

 

3. er rammestørrelsen passende? Det er normalt nødvendigt at vælge den passende ramme elev afstand og ansigt størrelse. Mange mennesker kan lide store-frame solbriller, men store-frame solbriller er tilbøjelige til at være forkert fordelt, og kan forårsage smerter i øjet, svimmelhed og andre gener på grund af rammen er for tung. 4. Prøv ikke at vælge linser, der er for mørkt. Hvis linsen er for mørkt, kan det forårsage mere "parallakse" og "farve forskellen". Efter at have iført briller, lysintensiteten er for lavt, og det er vanskeligt at skelne mellem røde og grønne, når de passerer vejen og det er vanskeligt at skelne mellem røde og grønne, som forårsager ulejligheden og unødvendige fare.


china sunglasses frame.jpg

 

Håbe dette indhold kan hjælpe dig med at vælge et par solbriller, egnet og derefter nyde sommeren.