Ved du virkelig hvordan man vælger brillerammer?

- Nov 07, 2018-


De fleste forbrugere overvejer kun "flotte" når du vælger glasrammen; dette er det samme som at finde drengen eller pigen venner. Når alt kommer til alt, vil du og dine briller leve sammen i fremtiden, så ud over det "flotte" skal mindst tre faktorer overvejes:

Første | Rammen er dimensioneret

For eksempel, hvis nogle mennesker har deres ører foran eller tilbage, vil længden af de valgte templer være forskellige. For lang eller for kort vil påvirke glasets frem- og brillerafstand. Selvom størrelsen af brillerne er angivet på de fleste shoppingwebsteder, er det svært at vælge en ramme, der passer til din størrelse uden at blive prøvet på stedet.

Andet | Din recept til briller

Dit recept og rammeudvalg er tæt forbundet. For eksempel vil forbrugere med et stort antal rammer, hvis en stor størrelse ramme vælges, ikke kun linsen være tyk og tung, men også øjenvipper vil blive gnidd i linsen, når den blinker.

Tredje | Brugen scene og formål med brillerne

Rammerne valgt til forskellige behov er forskellige. Hvis du træner regelmæssigt, skal du matche anti-slip-foranstaltningerne på indersiden af templet, og armens design med en vis krumning kan pakkes mere i overensstemmelse du skal ofte have en skridsikker slat og en høj rammehøjde. Du har brug for et bredere sidebillede, når du kører. Professionelle optikere kan give dig den bedste anbefaling baseret på dine faktiske behov!

Ovennævnte tre punkter kan kun afspejles fuldt ud i butikken optometri, ikke på internettet for at føle sig godt til at købe tilbage! FLYMOON giver også forskellige slags glasrammer, du kan gå til brillerrammer for at få det, du kan lide i konkurrencedygtig fabrikpris, er du velkommen til at kontakte os.


eyeglasses frames