Ved du, hvordan man køber børne briller?

- Oct 02, 2019-

Kids sunglasses


(1) Hvilken type rammer kan bæres ordentligt?


Hvorvidt rammen er slidt eller ej, betragtes hovedsageligt ud fra følgende tre aspekter:


Næseunderlag: Plastbakken, der er i kontakt med næsen på rammen. Når du vælger, skal du være opmærksom på, om næspuden stabilt kan understøtte næsebroen, og den glider ikke, når hovedet er sænket ned eller rystet. For børn med relativt lav næse eller lange øjenvipper er det bedre at vælge briller med aktive næseunderlag, fordi de kan justeres efter behov.


Fælge: Størrelsen på kanten bestemmer hovedsageligt størrelsen på brillerne. Hvis linsekanten er over ansigtet, vil den være for stor. Den store fælg er ikke let at have på. Hvis linsekanten er for lille, vil det føre til, at templerne på begge sider strækkes. Bærer for stramt, ikke behageligt.


Tempelben: egnet til børns brilledesign. Templerne skal påføres huden i ansigtet eller efterlade lidt plads til tomt for at undgå for lille til, at børn udvikler sig for hurtigt, briller bæres ikke for længe. For rammer, der kan justeres, kan vi bøje bagsiden af templerne for at gøre slidet mere stabilt. For rammer, der ikke kan justeres, placeres ørekrokene bag templerne, men rammestørrelsen er relativt enkel. For en overdimensioneret eller underdimensioneret ramme, selv med en ørekrog, er effekten passende end ideel.


(2) Hvilken type ramme vil være mere behagelig at have på?


Der er ingen tvivl om, at jo lettere rammen er mere behagelig at have på, f.eks. Titanrammen, TR90-rammen er den lettere ramme.


Ud over vægten på rammen skal den passende ramme vælges i henhold til barnets grad. For rammens sikkerhed og robusthed anbefales det, at børn bærer en hel ramme.


Lav grad - ingen grund til at tænke for meget på størrelsen på rammen, så længe barnet er i form og behageligt.


Middelhøjdenummer - det er nødvendigt at kombinere rammestørrelsen og læglængden. Hvad er rammestørrelsen? Det er størrelsen på rammen markeret på templet. Rammestørrelsen udtrykkes som: 4816, 2 kasser før og efter kassen. Kombinationen af tal op til 2 ~ 4 betragtes som en passende størrelse til rammestørrelsen.


(3) Hvilken slags briller ser smukkere ud?


Vi vælger normalt rammen i henhold til barnets hudfarve, ansigtsform, personlighed og andre egenskaber. Det skal dog bemærkes, at speciel diopter, såsom høj hyperopia, høj nærsynethed, høj astigmatisme, osv., Når linsen er behandlet, vil påvirke brillenes samlede udseende.


For børn med højder er vi stadig de første til at introducere harpikslinser med forskellige brydningsindeks i forskellige grader:


Lav grad (under 3,00D): linser på 1,50 og 1,56 kan vælges;


Moderat nummer (3.00-6.00D): linser på 1.56 og 1.60 kan vælges;


Højde (6,00D eller mere): Vælg dybest set linser på 1,60 og derover.


Det skal bemærkes, at for stærkt hyperopiske linser (+ 6.00D og derover) anbefales det generelt at tilpasse, fordi der kan laves en speciel linsediameter, så linsen bliver tyndere og den samlede effekt bliver bedre.


Til sidst skal vi med hensyn til barnets øjenundersøgelse med rimelighed vælge de rigtige briller og linser til børnene, hvilket effektivt kan reducere den visuelle træthed og undgå øjenvækst.