Ved du hvor mange solbriller linser er der?

- Aug 24, 2018-


I almindelighed, kan solbriller linse opdeles i følgende tre kategorier:


1. tonet linse. Dette er muligvis den mest almindelige og relativt lav pris på nuværende tidspunkt, og de almindelige farver er grå, grøn, brun, brun og så videre. Farven på linsen bestemmer, hvilke dele af spektret linsen absorberer. Men alt i alt den funktionelle forskel ikke er stor, du kan vælge efter din yndlingsfarve. Hvis det er svært at vælge, så du skal blot vælge grå, fordi grå er en god generel farve, samtidig med at reducere lysstyrken på lys, er farve forvrængning relativt lille.


customized Tinted lens.jpg

 

2. farve-skiftende linse (fotokromisk linse) hovedsagelig beror på den lysfølsomme stof i linsen til at reagere med ultraviolet lys til at producere en farveændring. Når linsen er indendørs, er det farveløs. Når den udsættes for ultraviolet lys udendørs, farven vil blive uddybet og kan ændres automatisk. Generelt, kan det ændres til brun eller grå. Den største fordel af farve-skiftende linsen er, at det kun skal bære de samme par briller indendørs og udendørs, hvilket er meget bekvemt for de mennesker, der har brug for at bære briller.

china photochromic lens manufacturers.jpg


3. polariserede linser, i simple vendinger, brugen af lys vibration og formering er retningsbestemt. Når den polariserende linse er fast i en vinkel, kun lyset på denne vinkel kan passere gennem linsen, og andre blænding forårsaget af forskellige faktorer såsom spredning, nedbøjning, og refleksion vil blive filtreret ud, hvilket reducerer blænding og blokerer ultraviolette stråler, til forbedre billedkvalitet. Polariserede linser er i øjeblikket anerkendes som de mest passende linser for kørsel. Andre, såsom cykling, skiløb, fiskeri og andre udendørs aktiviteter er også velegnet til iført polariserede linser.


china Polarized lenses supplier.jpg