Har teenagere brug for anti-blå briller?

- Sep 11, 2018-


Den mest intense spektrale rækkevidde af blåt lys forårsaget af RPE retina er 415nm ~ 455nm, og det bedste blå lysspektrum er 484nm i stedet for visuel lyseffekt; derfor, hvis vi kan bruge forskellige metoder i det daglige liv (som iført briller eller plantning i den intraokulære linse) for at beskytte denne del af spektret i det blå lys, så vil det spille en rolle i både god farvesyn og eliminering af blå let toksicitet, reducere forekomsten af aldersrelateret macular degeneration (AMD), samtidig med at den menneskelige biologiske rytme effekt bevares.

Har teenagere brug for anti-blå briller?

I betragtning af den særlige karakter af børns eyeball fysiologi foreslår vi, at børn kun bærer blåt lysbriller, når de har stærkt skadeligt blåt lys, f.eks. Ved hjælp af mobiltelefoner, computere og pads om natten.

Nogle forældre bekymrer sig om, at deres øjne stadig udvikler sig. Hvis du bruger anti-blåbriller på dette tidspunkt, vil det få indflydelse, især hvis du hører, at Blue-ray har gode eller dårlige punkter. Hvad skal jeg gøre?

I Wikipedia er der en beskrivelse af blåt lysskader: Lyset overføres til nethinden gennem et medium som hornhinde, linser eller glasagtige, og mængden af transmitteret lys er aldersrelateret. Hos små børn overføres over 65% af det blå lys, og i en alder af 25 sendes kun 20% af det blå lys til nethinden. Da brydningsmediet i vores øjne naturligt bliver gult, absorberer det mere blåt lys over tid, hvilket forhindrer, at blåt lys når frem til nethinden. Derfor kan børn være mere modtagelige for skadeligt blåt lys.

Skadelig blå lysskader er et relativt nyt forskningsområde. Mange synspunkter skal forstås yderligere. Imidlertid udvikler de anti-blå lysbriller baseret på de oplysninger, der allerede er tilgængelige, evnen til at skelne mellem dem og reducerer kun en del af den korte bølge (20% ~ 50%). Blåt lys (415 ~ 455 nm), hverken blokerer det gavnlige blåt lys (470 ~ 480 nm) eller skærer al det blå lys.


children blue light blocking glasses.jpg


På den anden side er småbørn blevet det "hårdest ramte" af elektroniske produktsyndrom, med en pude. I et sådant miljø er det stadig nødvendigt at bære et par beskyttelsesbriller til børn, når de bruger elektroniske produkter. Tag et kig på FLYMOON Computer Reading Glasses . Det anbefales dog ikke at lade dit barn bære anti-blå briller hele dagen lang.


blue light glasses.jpg