Forskellige solbriller, samme skønhed

- Oct 23, 2018-


Cool lokomotiv fan: aviator solbriller

De såkaldte aviator solbriller er store solbriller med linser som tårer. Karakteristikken er: linsen er som to tårer. Materialet i denne slags solbrilleramme er for det meste metal, og farven på linsen er foranderlig og meget cool. Aviator solbriller er klassikerne i den gammeldags stil. Siden Atango bragte Ray-Ban i brand, uanset om det er ung eller middelaldrende, er det næsten et par mennesker, og pigerne bærer dem, hvilket er endnu mere smukt og moderigtigt.


Den slanke dråbeformede solbriller af lokomotivet kan bruges med en sexet gadeform eller en let og kendt stil. Store linser kan gøre dig mere fremtrædende. I dag er farverne på linserne også farverige. Lad os prøve yngre piloter i forskellige farver.pilot sunglassesLiterær retro fan: runde solbriller

Solbriller som runde cirkler er ret litterære. Den søde og legende unikke form er også meget populær blandt pigerne. De cirkulære solbriller med metalramme og laserfarvede linser ser meget retro ud. Selv en afslappet afslappet kjole med stilfulde runde solbriller har straks en stjernefan! Hvis du vil blive ung kvinde i litteratur og kunst, kan du også prøve det!

Ud over at skabe en moderne følelse er runde stel solbriller super alsidige, fordi det kan neutralisere kontourerne i dit ansigt, så du ser bedre og mere intim ud.retro round sunglassesTrendy Monroe: Cat Eye Solbriller

Cat-eye solbriller, også kendt som Marilyn Monroe, kaldes også Monroe solbriller. Denne type solbrilleramme er plukket på begge sider, ligesom en kats øjne. Cat-eye solbriller kan siges at være en ustoppelig trend. Dens styling er overdrevet og retro, og de lidt hævede ender har en stærk følelse af stil.cateye sunglassesDe nye solbriller bliver hårdere og mere dristige, og formen er mere og mere forskelligartede. Forskellige rammer matches med farvede linser. I de dage, hvor solen skinner, kan den ikke blot blokere ultraviolette stråler, men også tilføje et fascinerende tryk på det samlede slid. Style, kom og vælg FLYMOON briller!