Forskellige kvalitets solbriller linser

- Sep 10, 2018-


Hver linse materiale har sine egne meritter og ikke kan skelnes let ved "god eller dårlig".

 

Selv glaslinse er slid-resistente og har gode optiske egenskaber, er brugen af linsen f.eks gradvist reduceret på grund af den tunge vægt af linsen.

 

Harpiks linser (såsom CR39 materiale) er let at farve, lys og indvirkning resistent, og blive en af de mainstream materialer for mode solbriller; men harpiks linser er tilbøjelige til at skår under opskæringsprocessen, og de vil stadig bryde når de støder på enorm indflydelse.


sunglasses lens factory.jpg

 

Dette punkt, PC objektivet er bedre end harpiks linse, er det præget af lethed, god farve ydeevne, stærkere slagfasthed og Ulempen er lav slidstyrke.

 

TAC solbriller linser er meget udbredt i Kina. TAC (Triacetyl Cellulose) er en af de bedre lys-fremsendende polymer materialer. TAC som en solbrille linse har karakter af syre og alkali modstand, lette vægt og høje ydeevne, men ringe slidstyrke er blevet en svaghed af TAC linser.


sunglasses lens.jpg

 

Nylon solbriller anvendes i fremstilling af sports solbriller. De har høj elasticitet og fremragende optisk kvalitet. De er ekstremt modstandsdygtige over for indflydelse og har professionelle beskyttende funktioner. Produktionsomkostningerne er imidlertid høj.