Forskellige metoder til korrekt skelnen mellem polariserede solbriller og almindelige solbriller

- Sep 17, 2018-


1. Stak to polariserede linser lodret. Hvis den er uigennemsigtig, betyder det en ægte polarisator. Da polariseringslinsen er specielt designet til at tillade kun parallelt lys at passere gennem linsen, er det meste af lyset, når de to linser er stablet lodret. Blokeres. Når du køber, så længe som en simpel operation, kan du straks kende ægtheden og det gode eller dårlige ved produktet.

2. Ved hjælp af den diskriminerende plade, der diskriminerer polarisatoren, ser det blotte øje ikke ud som et hajbillede, men med en polarisator kan du se hajen. Tværtimod, hvis det ikke er en polarisator, kan du ikke se hajen.

3. Brug mobiltelefonen til at identificere den sande og falske polarisator for at vælge et billede på telefonen, læg de almindelige solbriller foran telefonens skærm og se telefonens skærm gennem solbrillerne uden nogen ændring. De polariserede briller er placeret foran mobiltelefonen, og mobiltelefonens skærm kan ses gennem linsen for at blive flimrende, og lys og skyggeændringer er indlysende.


polarized sunglasses.jpg