Forskellige linse materialer af solbriller

- Sep 20, 2018-


1. plast linser

Dette er et materiale, der holder meget af mange solbriller mærker. Det er den mest oplagte funktion i let og ikke-skøre. Funktionen anti-ultraviolet plast linser uden nogen form for behandling er selvfølgelig bedre end glaslinser, og plast linser er mere enkle i farvebehandling. . Ulempen ved den lygteglasset er dens slidstyrke, som er lettere at skrabe, og objektivet er let deforme når det er ramt, så det er mere omhyggelig med at vedligeholde det.

 

Der er tre hovedtyper af lygteglasset materialer, nemlig harpiks linser, PC linser og akryl linser.

 

2. glas linse

Glaslinser er ofte berørt af os. Den mest fremragende fordel af glaslinser er, at deres optiske egenskaber er meget stabil. Dette er den konsekvente fordel af glaslinser. Det er også det samme på rammen briller og glaslinser er let deforme ikke. Under pres fra rammer. Ulempen ved glaslinser er at de er let i stykker og brud kan forårsage skader på øjnene. Den nyudviklede hærdet glaslinse er mere fremtrædende end almindeligt glaslinser og betragtes også som en sikkerhed linse.

 

3. polariserede linser

Dette er en linse, der er brugt på polariserede solbriller. Ved hjælp af princippet om polarisering af lys, er blænding fra alle sider blokeret uden for linsen, hvilket gør sigtelinje klarere og sikrere ved kørsel. I 1937 opfandt Dr. Edwinland den linse, som blev senere udbredt i polariserede solbriller. Han brugte også sin potentiale til at skabe sin egen Polaroid selskab.

 

4. farve linse

Også kaldet lysfølsomme linse, farven på linsen ændres tilsvarende på grund af ændringen af lys, så øjet kan tilpasses forskellige miljøer. Under stærkt lys, farven på farveskiftende linse vil blive uddybet, og farven på linsen bliver automatisk lysere under lys. . Denne type af linse har været anvendt i nærsynethed solbriller. Denne type af linse i form af en farve linse anses også at være de mest bekvemme og æstetisk tiltalende kortsigtede solbriller, som er mere populær end den clip-on type.