Forskellige rammematerialer af solbriller

- Sep 20, 2018-


1. Cellulosepropionat: benævnt CP-materiale med passende elasticitet og sejhed opløseligt i opløsningsmiddel, så materialet bør undgå kontakt med organiske opløsningsmidler, såsom acetone og bananvand; CP materiale er ikke let at oxidere og nedbrydes i atmosfæren. Det er ældning, ikke brandfarligt, og har god plasticitet og fluiditet. Derfor kan forskellige behandlings- og farvemetoder anvendes til at gøre rige og varierede farver. Baseret på stabiliteten af CP materiale.

2. Polycarbonat: benævnt PC-materiale, specifik gravity 1.2, ikke-brændbar, lugtfri og giftfri harpiks, i overensstemmelse med FDA og USA's Drug Administration Regulations, dens egenskaber er de samme som PC linser.

3. Epoxyharpiks: også kendt som EP-plast, god temperaturbestandighed, 30% lettere end almindelig plastik, høj styrke, høj hårdhed, god elasticitet kan laves i tynde og lette rammer. Samtidig har den en særlig hukommelsesfunktion, så det kaldes også hukommelsesplastik, som ofte bruges til at lave avancerede rammer og templer.

4. Mangan-nikkel legering: Det er en legering med mangan og nikkel som de vigtigste legeringselementer. Mangan-nikkel legeringen har god mekanisk styrke og korrosionsbestandighed.

5. TR-90 materiale (Schweiz importeret super hård hukommelse harpiks materiale): Super sejhed: Forhindre deformation eller endda brud på rammen under træning for at beskytte ansigtet mod skade. Hukommelsesfunktion: speciel hukommelsesfunktion, anti-deformationsindeks op til 620kg / cm2. Letvægt: TR-90, som er 30% lettere end pladen, kan effektivt reducere vægten af brillerne og gøre slid mere behagelig. Impact Resistance: Effektivt modstår ekstern påvirkning, det er mere end to dele af bestyrelsen.

6. Materialer af aluminium-magnesiumlegering: Letvægts, miljøvenlig, holdbar Dette materiale bruges nu i et stort antal højteknologiske produkter som mobiltelefoner, bærbare computere.

7. Titan materiale: Under opvarmningsprocessen af titanium metal, når temperaturen overstiger 860 grader, vil molekylstrukturen ændre sig, og β titanium vil blive dannet. B-titanium densitet struktur er bedre end titanium metal, så elasticiteten er bedre end titanium metal, og prisen er 3 gange så høj som titanium metal! Da hårdheden er højere end titanmetal, er det vanskeligere og besværligt end titanmetal i den tekniske behandling.