Korrekt valg af børns solbriller

- Jan 16, 2019-


sunglasses for children


1. solbriller er ikke let fjernes fra ansigtet ved børn, justerbar elastik

 

Det er vanskeligt at bringe solbrillerne til ansigt baby med succes. Hvis du ikke trække den, kan du trække det. Selvom du ikke trække det, børn i de udendørs aktiviteter er stort, og det er let at glide af, når du kører. Du kan vælge at have ekstra stropper at forhindre briller fra at glide, og du kan justere tæthed, så solbrillerne kan passe ansigt så meget som muligt.

 

2. størrelsen af solbrillerne er egnet for børns ansigt bredde

 

Størrelsen af briller er meget vigtigt. For små børn vil føle sig utilpas, for store og ustabile, og vil tilføje flere byrde til broen på næsen. Hvis du køber i en fysisk butik, skal du lade børnene prøve på det. Hvis du køber den online, har forskellige mærker af solbriller forskellige modeller og størrelser, så du skal omhyggeligt vælge dem.

 

3. Hvis linsen er lige så let, er større linse bedre

 

Objektivet er for lille, og skygge er ikke stærk nok. Når barnet ser, vil det blive stimuleret af det stærke lys til øjnene. Selvfølgelig, vil vægten af de overdimensionerede solbriller øges i overensstemmelse hermed. For den samme vægt er det naturligt at købe en linse, der er bredere og bredere.

 

4. behovet for at købe polariseret linser for børn?

 

Nogle børn solbriller er polariseret linser. Hvad er en polariseret linsen? Hvad er de særlige kendetegn ved polariserede linser? Hvad er funktionen af polariserede linser? Selv når blokerer ultraviolette stråler, kan det også bortfiltrere de fleste af højdepunkterne eller reflekteret lys af objekter, såsom vand, glas og andre reflekteret lys, der kan forhindre vertigo og gøre det klarere synsfelt. Prisen på polarisatorerne er dyrere end almindelige solbriller. De daglige udendørs aktiviteter af små babyer er normalt steder som parker og Fællesskaber. Almindelige 100% anti-UV spejle kan bruges. Hvis børn går ofte til sne eller havet til at spille i blænding. Du kan overveje at købe en polarisator.

 

5. børn med øjensygdomme

 

Børn med øjensygdomme kan konsultere en professionel øjenlæge, hvis de kan bære solbriller. Hvis barnet er nærsynet, kan du vælge briller for nærsynethed og UV-beskyttelse. Selvfølgelig, bør du konsultere en læge før du vælger.