Forbrugerne skal være opmærksom på følgende, når du køber solbriller

- Jun 26, 2018-

1, først og fremmest at kende formålet med deres egne køb solbriller fra flere typer af solbriller beskrevet ovenfor, vi ved, at forskellige typer af solbriller har forskellige applikationer og befolkninger. Vi ønsker at købe solbriller først for at fastslå formålet med deres egne indkøb er til skygge, eller til de tilsvarende kostumer spille en dekorativ rolle? Er der nogen UV-beskyttelse krav ud over skygge? Er der nogen særlige krav til sikkerheden af linser?

Kun klare disse formål, kombineret med typografien og bære i mit ansigt den faktiske virkning, kan købe et par passende solbriller.

2, lære at læse produkt-id'et ikke alle solbriller har UV-bevis funktioner, et par solbriller, som opfylder de grundlæggende krav til standarden, kan kun siges at blokere lyset på samme tid ikke gennem mere ultraviolet lys. Hvis et par solbriller kan kun blokere lysets intensitet og kan ikke hindre den samme mængde af ultraviolet lys, for bæreren, vil acceptere mere ultraviolet end uden iført solbriller (iført solbriller, vil reducere lysstrøm til det menneskelige øje, medførende bæreren elev udvidelsen). I shop counter salg af solbriller, dens linser, tag på eller uden for emballage generelt har indlysende uv380, uv400 og andre lignende tegn, ligesom tøj har sit stof komponent anmærkning, skal forbrugeren nøje kontrollere når du køber.