Komponenter og klassificering af glasrammer

- Dec 14, 2018-


Glasrammen er en vigtig del af brillerne, primært til støtte for linsen, og den smukke ramme kan også spille en æstetisk rolle. Materialerne er hovedsageligt metal, plast eller harpiks, naturlige materialer og så videre.

Et par glasbriller består normalt af hoveddele, såsom templer, rammer, næsebroer, næsepuder, bunke og briller. Ud over de ovennævnte komponenter er der benhylster, lamelskruer, hængsler, skruer og lignende. Der er også størrelsen på skuespillet, såsom templets længde, bredden af næsebroen, rammens bredde og så videre.

På nuværende tidspunkt er de vigtigste metal materialer af briller rammer på markedet høj nikkel legering rammer, Monel rammer (nikkel-kobber legeringer) og titanium rammer. Prisforskellen er meget stor. Selvom det samme materiale og forarbejdningsteknologien er anderledes, varierer prisen meget.

Plastikbriller rammer hovedsageligt sprøjtestøbning rammer og acetatrammer . Injektionsstøbestativer er billigere, har dårlig kvalitet og er tilbøjelige til at falme og aldring. Acetatrammen er af god kvalitet, holdbar, ikke let at falme, og har god stabilitet. Det nye populære materiale TR90 på markedet har nu en bedre præstation.

Rammer af naturlige materialer omfatter horn, bambus, mahogni og skildpadde (nationale beskyttede dyr er forbudt).