Colorblind briller ansøgningsanbefalinger

- Nov 12, 2018-


1. Brug af blinde glas bør starte med børn

Farve diskrimination evne dyrkes fra en tidlig alder. Hvis farveblinde børn kan bære farveblinde briller fra en tidlig alder, vil de have mulighed for at genkende farven fra en tidlig alder korrekt. Dette er gavnligt for dyrkning af farvegenkendelsesevne efter voksen op. Desuden er farven berørt fra en ung alder, og over tid gennem hukommelse. Når du vokser op, vil din evne til at identificere farver blive stærkt forbedret.

2. Farveblinde patienter med dårlig syn bør også have farveblindbriller

Farveblindhed og synsskarphed er ikke nødvendigvis relateret, men nogle farveblinde patienter har forskellige valg, hvis de har dårlig syn, farveblindhed og nærsynethed eller hyperopi.

1) Du kan bære farveblind briller med synskorrektion

2) Bær et par normale synkorrektionsbriller, og sæt et par blanke farveblindlinser på ydersiden af brillerne.

3) Først skal du bære en kontaktlinse med synkorrektionsgrad og bære et par blanke lysfarveglas udenfor.

Selvfølgelig er farveblindbrillerne kombineret med synsskorrigeringsbrillerne (2 i 1) i den ovenstående metode den mest enkle og bekvemme.

3. Et multi-purpose briller

Ud over at korrigere farveblindhed har farveblindbriller også funktionen til at forhindre ultraviolette stråler og elektromagnetiske bølger. Den ydre visning ligner meget solbriller. Derfor kan farveblindbriller bruges i forskellige lejligheder til at spille en multifunktionsfunktion, som kan rette farveblindhed også blokere ultraviolette stråler og computerstråling.