Klassiske mænds briller, vil aldrig gå ud af stil - Wayfarer, runde

- Nov 23, 2018-


3. wayfarer


PC promotional sunglasses

 

Sandsynligvis den mest almindeligt slidt solbriller i dag, men stadig en klassiker. Det handler om hvordan du bære det! Du kan hurtigt falde i frat boy douche look hvis ikke du er forsigtig, så sørge for at matche det med smartere tøj dvs, plain hvid collared shirt og sorte chinos arbejde stor med et par af vejfarende.

 

 

4. runde


fashion women circle sunglasses silver

 

Runde solbriller er sidst, men absolut ikke mindst, på vores liste.

 

Disse er ikke dit gennemsnitlige runde solbriller, selv, i virkeligheden, hvis du kender nogen leverandører, vi vil gerne høre om det i bemærkningerne afsnit, dette par var håndlavede for filmen.

 

 

Klassiske briller er mere end blot beskyttelse af øjne eller et par briller. Et godt valgte klassisk par kan løfte dit udseende, din personlige identitet og giver dig en solid underskrift stil. De klassiske stilarter på vores liste er ikke blot en tendens; de er stilarter med den perfekte balance mellem klassiske og trendy flare, der aldrig vil gå ud af stil, uanset årstiden.

 

Hvis du har nogen klassiske stilarter gerne du tilføje til denne liste kan du efterlade en kommentar nedenfor og vi vil overveje at føje det til listen.