Valg af solbriller og rationelt forbrug

- Oct 10, 2018-


1. Først og fremmest at vide formålet med at købe solbriller

Vi må først vide, at forskellige typer solbriller har forskellige applikationer og skarer. Vi skal først købe solbriller. Ønsker du at sikre dig, at formålet med dit køb er at skygge eller at dekorere dit tøj? Er der andre UV-beskyttelseskrav end skygge? Er der særlige krav til linsens sikkerhedsfunktion? Kun ved at klarlægge disse formål kombineret med stilen og den faktiske virkning af at bære på mit ansigt, kan jeg købe et par passende solbriller.

2. Du skal lære at forstå produktidentifikationen

Ikke alle solbriller har anti-UV-funktion. Et par solbriller, der opfylder de grundlæggende krav i standarden, kan kun siges at blokere det stærke lys uden at transmittere mere ultraviolet lys. Hvis et par solbriller kun kan blokere blændingen og ikke blokerer for samme mængde ultraviolet lys, vil brugeren acceptere mere UV-lys end iført solbriller (hvis solbriller reducerer mængden af lys ind i det menneskelige øje, forårsager brugeren at øge eleven). Solbriller sælges på disken i butikken har generelt tydelige tegn på linsen, på mærket eller på den ydre emballage, ligesom mærkning af stofkomponenterne på tøjet. Forbrugerne skal nøje kontrollere ved køb.

3. At have de grundlæggende færdigheder til at skelne mellem objektets egentlige kvalitet

- Linsens grad skal opfylde kravene til flade linser, og der bør ikke være optiske defekter, som påvirker synet. Den enkle identifikationsmetode er, at solbrillerne kan placeres foran øjnene, og de fjerne genstande, såsom vinduesrammer eller dørkarakterer, observeres gennem linserne, og så brillerne flyttes op og ned, og målet skal har ikke wobble og bølge deformation.

- Linsens farve bør ikke være forspændt. Farven på det omgivende miljø bør ikke forvrænges. Kanten af objektet er tydelig og har evnen til effektivt at genkende forskellige farvedesignallys. Valget af farvedybden på objektivet afhænger af placeringen af den ønskede aktivitet. Til forskellige lyskilder og lejligheder vil farven på linsen påvirke skyggeffekten. For at gøre solbriller effektivt blokerer sommerverskenet, er farven på glasene dybt nok, men for at cykle eller køre, skal du ikke vælge linser, der er for mørke.

Før rationel shopping først og fremmest skal vi klart definere formålet, shoppe med målet og ikke behøver at gå direkte til varerne i målet. Du kan skrive en indkøbsliste, før du handler. I indkøb skal vi være optimistiske over kvaliteten af produkterne, ikke få den billige pris og tabe.