Blue-ray-bevis briller er ikke 'amuletter'

- Oct 13, 2018-


Engageret i IT-branchen i lang tid vender computeren, børn altid ser TV derhjemme, bedrift mobiltelefoner hele dagen online... Forbrugerne vælge blå-stråle-briller for en række årsager. Men tror du at de briller, du har købt virkelig forhindre Blue-ray?

 

Ifølge direktør for visuelle sundhed og sikkerhed beskyttelse laboratorium af Institut for standardisering, anti-blå briller på markedet nu blokere eller absorberer blåt lys gennem specielle materialer. I øjeblikket er der to misforståelser i Blue-ray beskyttelse. Et er at forsvaret ikke er beskyttet, og den anden er den visuelle træthed forårsaget af farveskiftet forårsaget af falsk beskyttelse.

 

"De blokerende på blå-ray briller er 20-30%." Ekspert sagde, at de blokerende på anti-blå briller på markedet dybest set har nået 80-90%. Men bandet af beskyttelse er ikke beskyttet, og den blokerende høj forårsager også farveskift, der gør det lettere for øjnene at træthed.

 

Eksperter, der har været involveret i refraktive forskning i mange år siger, at de aldrig aktivt anbefaler patienterne at bære anti-blå briller. Han går ind for ikke brugen af anti-blå briller som en "højde" og bærer dem i en ukontrolleret måde. Han påpegede, at om vinteren, luften er tør, normale mennesker bruger ikke computere, mobiltelefoner og andre produkter, og øjnene vises tørre, så det er mere vigtigt at bruge øjnene og beskytte øjnene end at bære anti-blå briller.