Blåt lys sårede dine øjne?

- Nov 13, 2018-


I 2014 offentliggjorde Kinas National Institute of Standardization's Visual Health Laboratory og Retinal Reproductive Medical Research Group i Wenzhou Medical University en rapport om blåt lys skader på nethinden i Molecular Cell Biology. De eksperimentelle resultater viser, at toplyset for blåt lys er 460-500 nm, og lysstyrken overstiger 1500 lx (luxemængde, lysstyrke). Efter kontinuerlig direkte eksponering i mere end 3 timer, nedsættes celleevnen og apoptose opstår.

Selvom der er eksperimentelle data, der viser, at blåt lys er skadeligt for øjnene, understreger eksperter: "Virkningen af blåt lys på fotoreceptorceller og nethindeceller er nu baseret på forsøg med dyr og dyrkede celler. Der er ingen tegn på, hvor meget belysning og hvor meget blåt lys er nødvendigt. Tid kan forårsage skade på det levende menneskelige øje. "

"Eksistensen af blåt lys er rimeligt." Eksperter sagde, at blindt at filtrere ud blåt lys også sandsynligvis vil medføre nedsat synsstyrke for ældre.

Høj blokeringshastighed forårsager farveafvigelse for at øge træthed, og det er endnu værre at bruge det efter at have slidt det.

Engageret i it-branchen i lang tid mod computeren, børn ser altid tv hjemme, holder mobiltelefoner hele dagen lang ... Forbrugere vælger en række anti-Blu-ray briller af forskellige årsager. Men tror du, at de briller du købte virkelig forhindrer Blu-ray?

Ifølge oftalmologer blokerer eller blokerer de blåblå briller på markedet nu blåt lys gennem specielle materialer. På nuværende tidspunkt er der to misforståelser i Blu-ray-beskyttelse. Den ene er, at forsvaret ikke er beskyttet, og det andet er den visuelle træthed, der skyldes farveforskydningen forårsaget af falsk beskyttelse.

"Blokeringen af anti-blåbriller er 20% -30%." Eksperter siger, at blokeringshastigheden for anti-blå briller på markedet er grundlæggende 80% -90%. Beskyttelsesbåndet er imidlertid ikke beskyttet, og den høje blokeringshastighed medfører også farveforskydning, hvilket gør det lettere for øjnene at træne.

Eksperter, der har været involveret i brydningsforskning i mange år, siger, at de aldrig aktivt anbefaler patienter at bære anti-blå briller. Han fortaler ikke brugen af anti-blå briller som en "højde" og bærer dem på en ukontrolleret måde. Han påpegede, at i nord er luften tør om vinteren, normale mennesker bruger ikke computere, mobiltelefoner og andre produkter, og øjnene bliver tørre. Derfor er det mere vigtigt at bruge øjne og beskytte øjne end at bære anti-blå briller.