Antirefleksbelægning

- Aug 29, 2018-


Antirefleksbelægning, også kendt som anti-refleksionsfilm, anti-refleksionsfilm, betegnet AR-belægning.

Anti-reflection coating.jpg

Oprindelsen af anti-refleksionscoating

I begyndelsen blev anti-reflektionsteknologi brugt på synet af våben. Forestil dig, om en snigskytter forsigtigt skjuler sig og forbereder sig på at "spise kylling". Som et resultat afslører afspejlingen af synet af synet sit mål. Når den anden RPG kommer over, vil du hænge op først. Problemet løses ved at tilføje en antirefleksfilm til synet af synet.


Anti-reflection coating sunglasses suppliers china.jpg


Efter krigen blev denne teknologi anvendt til at forbedre præstationen af den oftalmiske linse. Et andet problem opstår, når du tager billeder. Fordi linsens overflade er relativt reflekterende, er de fotos, der ofte tages, ikke synlige for øjnene af venner, der bærer briller, og antirefleksbelægningen påføres. Dette problem er også løst.

anti Refleksionsprincip for anti-refleksionscoating

At reducere refleksion er brugen af let volatilitet og interferens.

Lysstyrke: I 1801 overlevede den britiske fysiker Thomas Young (1773 - 1829) lyskilden i laboratoriet: to eller flere søjler af lysbølger overlapper hinanden, når de mødes i rummet og altid styrker på nogle områder, i andre Regionen er altid svækket og danner en stabil fordeling af styrke og svaghed.


Anti-reflection coating sunglasses factory china.jpg


Når antirefleksfilmen er belagt på linsen, påvirker det reflekterede lys dannet på for- og bagsiderne af filmlaget hinanden og derved afbryder hinanden og derved opnår effekten af at reducere refleksion.

For at opnå lysinterferens er filmens tykkelse kritisk. Filmtykkelsen skal være et helt tal flere af en fjerdedel af bølgelængden af synligt lys for at opnå formålet med at svække refleksionen.

Problemet er, at bølgelængden af synligt lys er et område fra 400 nanometer til 760 nanometer. Derfor kan tykkelsen af filmlaget kun tage en mellemværdi; Således er noget af det reflekterede lys stadig ikke fuldstændigt svækket, så det modsatte. Filmens objektivs overførsel kan kun nå 96%, men ikke 100%. Som et resultat afspejles noget af lyset stadig, og farven på det reflekterede lys er relateret til filmens tykkelse.