Anti-tåge linse er nødvendigt om vinteren

- Nov 29, 2019-


Reading glasses


Hvorfor tåger linsen op?


I koldere miljøer er luften markant tørrere. Når linsen kommer i kontakt med varm luft, er der mere fugt i den varme luft. Når det kommer i kontakt med kolde linser, vil der opstå en kondensationseffekt, der danner fine krystaller på linsens overflade, hvilket får objektivet til at tåge.


Dette fænomen er generelt ikke farligt, men vær forsigtig, når du kører døren. Fordi klimaanlægget normalt er tændt om sommeren, forekommer let tåge. Om vinteren er vinduerne tæt lukket, og temperaturen er også forskellig fra udetemperaturen. Når du åbner døren, skal du være opmærksom på sikkerheden.


Hvad skal man gøre, hvis linsen er tåget?


Anti-tåge af linsen er første gang, der lærer dig et par gode måder at forhindre linsetåge på.


Linsebeskyttelsesmiddel: linserengøringsfølelse, spray det linsespecifikke antidogmiddel på linsens overflade jævnt efter aftørring, kan generelt opretholde 1-2 dage


Anti-tåge spejlduk: Det er en specielt behandlet spejlduk. Objektivoverfladen aftørres gentagne gange med antidogspejlet. Efter brug skal spejlduken forsegles og opbevares for at undgå fordampning af antidogfunktionen.


Sæbe- eller opvaskemiddel: Dyp sæbe eller opvaskemiddel på linsekluten, og tør derefter linseoverfladen med linseduk, der også er antidisk.


Anti-tåge linser: Brilleglas har også specielle anti-tåge linser. Du kan direkte vælge specielle antidogslinser, når du parrer briller, hvilket er praktisk og permanent.