Mikrofiber klude til solbriller

Lavet af tætvævet mikrofiber, kombinere klude lys vægt, supreme blødhed og ekstraordinære styrke. Den klud design omfatter en unik sav-tand mønster, der sikringer kanter for at forhindre flosser. Uden strenge, tråde, eller grove kanter sikre microfiber klude fremragende resultater - efterlod ingen fine ridser på overflader.

Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse

Lavet af tætvævet mikrofiber, kombinere klude lys vægt, supreme blødhed og ekstraordinære styrke. Den klud design omfatter en unik sav-tand mønster, der sikringer kanter for at forhindre flosser. Uden strenge, tråde, eller grove kanter, microfiber klude sikre fremragende resultater — efterlod ingen fine ridser på overflader. Ideel til rengøring af briller, laptops, tabletter af alle mærker, smart telefoner, og eventuelle andre LCD eller touch screen.

 

Hurtig detaljer

Model # WB002

Materiale: microfiber

Størrelse: 185 * 150mm

Farver: lilla, gul, blå, grøn

Usage: rengøring solbriller, briller, skærme

 

Flere farver


custom microfiber cloths for sunglasses

 

Rengøring effekt


wholesale glasses cleaning cloths

 

Med mange års erfaring i briller branchen, har vi udviklet en pålidelig international gruppe af leverandører, tilbyder de mest konkurrencedygtige kvalitets mikrofiber klude tilgængelige. Med denne baggrund er vi i stand til at have en forretningsfilosofi af "give dig med de nyeste produkter i briller fashion, stor værdi for pengene, kvalitetsprodukter og ekstraordinær service".


Hot Tags: mikrofiber klude til solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billige, tilpassede
Et par af:Enkel retro læderbrilleetui Næste:Microfiber Rengøringsklude Til Briller

Undersøgelse

You Might Also Like