Læder solbriller Taske

Beskyt dit dyre briller med dette hårde, sorte lynlomme med clips - klik bare på det og gå! Er udstyret med en lynlås med lynlås, der lukker let og sikkert, og holder dine rammer sikkert inde. Hårdt brilletaske til de fleste størrelsesbriller, læsebriller og solbriller, lavet af lædermateriale af høj kvalitet.

Chat nu

Produktdetaljer

Du har investeret meget i det perfekte par solbriller, briller eller læseklasser. Den sidste ting du ønsker er at ende med brudte eller bøjede rammer eller ridser på linserne. Heldigvis kan du nemt holde din briller lig som ny med FLYMOON læder hård solbrille taske til mænd og kvinder!

Model # WH003

Materiale: læder

Vægt: 60g

Hovedkrop: PU læder

Indvendigt: blødt foret materiale

Farve: sort

Størrelse: 16.5CMx7.1CMx5.3CM / 6.5inch (L) x2.8inch (W) x2.09inch (H)

Modstandsdygtig mod ridser

Ultra-let og let at bære

Enkelt og mode lynlås design

Gældende briller: Største briller, lasebriller og solbriller

Funktioner

Lynlås design: holdbar lynlås design, kan godt sikre robustheden af kassen. Hvis kassen falder væk fra gulvet, sikrer lynlåsen, at kassen ikke åbner og dine dyrebare briller ikke lækker og beskadiger.

Ridsikkert: brug af internt blødt lined design, pleje af linser og rammer fra slid. PU læderoverfladen er ikke let at ridse og ikke bange for vandstråling.


Produktvisningportable glasses case leather
sunglasses case water proof


soft liner glasses caseFLYMOON, som en af nøgleproducenterne og leverandørerne i brilleindustrien i Kina, har vi specialiseret sig i briller og brandtilpasning i næsten 8 år. Vores fabrik har brede briller produkter i rimelig pris til dit valg. Vi støtter engros, OEM & ODM. Du er velkommen til at kontakte os.


Hot Tags: læder solbriller sag, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Sport solbriller taske Næste:Zipper solbriller tilfælde

Undersøgelse

You Might Also Like