china eyeglasses suppliers


★ Vores historie

Grundlagt i 2011, er TaiZhou Feirong Glasses Co, Ltd nu blevet en af de vigtigste virksomheder i brilleindustrien i Kina. Vi har specialiseret os i briller OEM-behandling og mærke tilpasning i næsten 8 år.


Vores fabrik

Feirong er beliggende i Taizhou Duqiao, hovedstaden af briller i Kina. Vi har vores egne fabrikker. Alt dette betyder, at vi har enestående fordel på produktpris, produktkvalitetskontrol, ledetid og så videre. I 2018 flyttede vores fabrik til en større bygning og etablerede et helt nyt støvfri værksted for yderligere at forbedre produktkvaliteten og udvide produktionsskalaen. De nyeste præcisionsmaskiner, højtuddannet personale og mange års erhvervserfaring gør det muligt for os at producere smukke kvalitetsprodukter på vores egen fabrik. Vores mission er at skabe merværdi for vores gæster.


china sunglasses factory


Vores Produkter

Feirong, som markedsleder, designer, udvikler og fremstiller briller. Vores produkter omfatter følgende:

1.Sunglasses

2.Fashion solbriller

3.TR90 solbriller

4.Sports solbriller

5.Promotional og Party solbriller

6.Reading briller

7.Glasses tilbehør

Og så videre...

Alle vores produkter overholder internationale kvalitetsstandarder (CE Standard og FDA Standard, etc.)


china eyewear factory manufacturer supplier sunglasses made in china


produktansøgning

Store feriebegivenheder

Sociale gaver

Mode arrangementer

Forskellige parter

Udendørs aktiviteter

Industriel og videnskabelig forskning

Hjem forbedring

Daglig brug


Vores certifikat

CE, FDA, BSCI


sunglasses certification


produktionsudstyr

Injektionsstøbemaskine, Støvfri plante, Pakningsmaskine, Coating maskine.


Produktion Marked

Med produkter af høj kvalitet, konkurrencedygtig pris, fremragende service og et godt omdømme har vi vundet den store støtte fra kunder over hele verden. Vi forvalter og forenkler også forsyningskæden for store globale modemærker og detailhandlere. Vores vigtigste salgsmarked: Nordamerika, Sydamerika, Europa, Australien, nogle Asienlande og så videre. Vores kvalitetskunder vokser støt hvert år.


Vores Service

Kunden først, Opret værdi for kunder! Vi kræver altid, at vi opnår den hurtigste, den nyeste og mest pålidelige service. Vi hjælper ikke kun kontrolprisen, men også den vigtigste kontrolkvalitet her. Vi tilbyder også professionel konstant after-sales service til at løse problemer. FeiRong, den partner du kan stole på!


sunglasses suppliers china